Quizzer


Word Dynamo
Et gratis quiz-værktøj, som hjælper dig med at lære nye ord og deres betydning. Der er quizzer til alle niveauer. En quiz består af ti opgaver, hvor du får vist et ord og skal vælge hvad du ved eller tror ordet betyder, du får altid fire at vælge imellem. Hvis du opretter dig som bruger (det er gratis) og logger ind før du begynder en quiz, gemmer siden dine resultater og hjælper dig med at repetere de ord der driller. Du kan også selv lave ordlister og bruge dem til at quizze med. Pludselig bliver det helt sjovt at terpe nye ord. Prøv selv!
Vocabulary
Denne side, som er mest relevant for de ældste klasser i grundskolen (og derover), giver dig mulighed for at lære nye ord og forstå deres betydning og anvendelse. Det foregår lidt som i "Hvem vil være millionær" ved at du løser en række multiple choice-opgaver, hvor en sætning mangler et ord, som du skal vælge eller et ord som du skal vælge en definition af.
Hvis du opretter dig som bruger (det er gratis) og logger ind før du begynder en quiz, registrerer siden dine besvarelser og husker hvilke ord du havde problemer med, så disse ord vil blive ved med at dukke op til du har fået styr på dem.
Forsiden indeholder altid en challenge (dagens opgave), men der er også en stor "bank" med ordlister man kan vælge imellem og man kan bygge sine egne lister. Derudover er der mulighed for at slå ord op i en ordbog og for at høre hvordan ord udtales.


Who wants to be a millionaire (Hvem vil være millionær)
På denne side kan du  lege deltager i TV-quizzen "Hvem vil være millionær". Siden er lavet til skolebrug, og der er desværre lukket for nye tilmeldinger til betalingsversionen. Men hvis du begynder med at vælge en aldersgruppe eller en kategori i venstre side af skærmen vil du i højre side af skærmen kunne finde en række gratis quizzer, som alle har adgang til. Når du har valgt et spil skal du starte med at beslutte om du vil spille en let version, hvor du har tre liv at spille med (vælg "Rehearse") eller den svære version, hvor spillet slutter så snart du svarer forkert (vælg "Compete"). Hvis du vinder et beløb får du, når spillet er slut, lov til at skrive dit navn på en præmiecheck, som du kan printe ud.


Funland er et sjovt online-tivoli, hvor man kan træne engelsk (og en række andre fremmedsprog) i parkens fire forskellige forlystelser. Funland er fyldt med quizzer, hvor det gælder om at slå ørerne ud og om at læse, så du kan løse opgaverne og måske vinde alle præmierne. Læs hvordan du bruger Funland her.
På websiden Free Rice kan man træne sit engelske ordkendskab med multiple choice-quizzer samtidig med at man støtter et rigtig godt formål. For hvert rigtigt svar donerer websitet nemlig 10 riskorn til verdens fattige via organisationen "United Nations World Food Programme" i kampen for at mindske hungersnød i verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar