Stavning

ESL Games+ - Spelling Games
Her er en række spil du kan træne engelsk stavning (og bøjninger) med.
Bitsboard Spelling Bee
Med denne IOS-app kan du træne stavning med sjove spil og øvelser.
På websiden "Games to learn English" gemmer sig ti sjove onlinespil. Udover det gode, gamle "Hangman" kan man træne sætningskonstruktion, grammatik, ordforråd m.m.

Med stavehjulet Spin & Spell kan du træne ordforråd og stavning. Lær hvordan du bruger stavehjulet her.I spillet Missed letters skal du stave de gule ord ved at flytte røde bogstaver op på de tomme pladser. Der er fire kategorier at vælge imellem (mad, tal, dyr eller udendørs aktiviteter) og mange staveord i hver kategori.
Scrabble Sprint er et online stavespil. Her skal du stave så mange engelske ord du kan inden tiden løber ud. Du får tildelt syv bogstaver, som du skal prøve at få det bedste ud af. Hver gang du har stavet et ord og fået det godkendt får du nye bogstaver, så du hele tiden har syv. Prøv at få de dyre bogstaver (dem med flest point) til at lande på de felter, der giver dobbelt eller tripple-point.Word Mahjong
I dette spil gælder det om at stave så mange og så lange engelske ord du kan med de bogstaver, som er frie, dvs. bogstaver som ikke er dækket eller har har mindst højre eller venstre side fri. Tast eller tryk på bogstaverne for at stave et ord, og tryk på "Submit" for at få ordet godkendt. Jo længere ord du staver, jo flere point scorer du. Farvede bogstaver giver også ekstra point. "Wild"-brikkerne kan erstatte et hvilket som helst bogstav, der måtte mangle. Ryd skærmen for bogstaver for at gå videre til næste niveau.


Word Reactor
I dette spil skal du stave ord ved at trække stiplede linjer imellem de bogstav-brikker, der falder ned fra oven. Når du har stavet et ord og slipper det sidste bogstav med musen går der et par sekunder mens ordet godkendes, før bogstaverne forsvinder og gør plads til nye bogstav-brikker. Du kan også flytte bogstavbrikkerne ved at trække og slippe dem. Stav så mange ord du kan nå inden feltet fyldes op så bogstavbrikkerne overstiger den øverste røde linje.


Search the sand
I dette klassiske Wordsearch-spil gælder det om at finde alle de skjulte ord fra ordlisten i højre side. Ordene er gemt i bogstav-skemaet og kan stå vandret, lodret eller på skrå. Træk med musen en streg fra første til sidste bogstav i et ord for at stave det. Når alle ordene er fundet kan du vælge at spille igen med den samme ordkategori eller prøve en ny kategori.


Letter Scramble 2
I dette spil dukker nye bogstavbrikker op på spillepladen hele tiden. Det er din opgave at bruge så mange bogstavbrikker som muligt ved at stave engelske ord og trykke på enter/submit for at få dem godkendt. Du kan kun stave ord med bogstaver, som er frie (dvs. ikke ligger under andre bogstaver). Jo længere ord du staver jo flere point scorer du og de farvede bogstaver giver ekstra point. I det grønne felt til højre kan du se hvor mange ord du skal stave for at komme videre til næste niveau.


Word dimensions
I dette spil skal du stave engelske ord ved at klikke på sammenhængende bogstaver på 3D-terningens sider. Du kan dreje terningen med pile-tasterne eller ved at klikke på pile-knapperne i spillet. Dine ord må gerne bruge bogstaver fra flere sider af terningen, bare hvert nye bogstav rører ved det forrige. Ordene kan staves vandret, lodret og på skrå og farvede bogstaver giver ekstra point. Når du har stavet et ord skal du trykke på Submit/Enter for at få det godkendt. I "Goal"-feltet nederst kan du se hvor mange ord du skal stave for at komme videre til næste niveau.


På websiden Solvemall kan man finde en stor samling af engelske online kryds og tværs-opgaver. Der er mange forskellige opgavetyper med eller uden billeder og i forskellige sværhedsgrader.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar